خبرنگاران شجاع در سنگر خبرنگاری، وظیفه مقابله با دشمن را برعهده دارند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: مصمم به کاهش نرخ تورم هستیم| ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در ۲ سال گذشته دست یافت

  • کد خبر: ۱۵۶۱۳۷
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
وزیر اقتصاد: مصمم به کاهش نرخ تورم هستیم| ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در ۲ سال گذشته دست یافت
وزیر اقتصاد در گفتگو با روزنامه فایننشال تایمز تاکید کرد: علیرغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا، ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در حداقل دو سال گذشته دست یافته است و از رکورد قبلی یعنی ۱.۳ میلیون بشکه در روز پیشی گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیداحسان خاندوزی گفت: صادرات غیرنفتی ۵۳ میلیارد دلاری نیز در ۱۱ ماهه امسال ۱۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است. واردات هم در همین بازه زمانی ۶۰ میلیارد دلار بوده که نشان می‌دهد «اقتصاد ایران را نمی‌توان منزوی کرد».

روزنامه فایننشال تایمز در تحلیل خود در حاشیه این مصاحبه آورده است: به گفته مقام‌های ایرانی در حین اینکه دو کشور تحت تحریم‌های سنگین (ایران و روسیه) همکاری‌های خود را از آغاز تهاجم روسیه به اوکراین افزایش داده اند، روسیه به بزرگترین سرمایه گذار خارجی در ایران طی چند دهه گذشته تبدیل شده است.

خاندوزی، همچنین به فایننشال تایمز گفته که روسیه در سال مالی جاری که این هفته به پایان رسید، ۲.۷۶ میلیارد دلار در پروژه‌هایی صنعتی، معدنی و حمل‌ونقل ایران سرمایه‌گذاری کرده است.

وزیر اقتصاد در این مصاحبه تاکید کرد: ما روابط خود با روسیه را استراتژیک تعریف می‌کنیم و در بسیاری از جنبه‌ها به ویژه روابط اقتصادی با یکدیگر همکاری می‌کنیم. چین و روسیه دو شریک اصلی اقتصادی ما هستند و ایران با اجرای توافقات راهبردی روابط خود را با آن‌ها گسترش خواهد داد.

خاندوزی همچنین گفت که مناقشه اوکراین "تاسف بار" است. "روسیه و برخی از کشور‌های دیگر علاقمند به استفاده از مکانیسم‌هایی مانند قرارداد‌های پولی متقابل یا سواپ‌های تجارت محور هستند. "

وزیر اقتصاد در این باره گفت: ما نه تنها با روسیه بلکه با چین و دیگر شرکا از جمله ترکیه در این زمینه مذاکره کرده ایم.

از نظر فنی، این شبکه مالی بین ایران و روسیه وضعیت بهتری نسبت به شبکه‌های دیگر دارد. خاندوزی گفت که ایران در ماه گذشته، علیرغم تحریم‌های آمریکا، به بالاترین سطح صادرات نفت خود در حداقل دو سال گذشته دست یافته است و از رکورد قبلی یعنی ۱.۳ میلیون بشکه در روز پیشی گرفته است.

خاندوزی از کارنامه دولت دفاع کرد و گفت که دولت در نظر دارد بانک مرکزی را اصلاح کند که "برای دستیابی به اهداف تورمی پاسخگو خواهد بود". او گفت همچنین «اختیار لازم برای کنترل رویه‌هایی که عرضه پول را ایجاد می‌کنند» داده می‌شود.

وزیر اقتصاد افزود: همچنین توانستیم نرخ رشد عرضه پول را که در سال گذشته ۳۹ درصد بود، کاهش دهیم. وی یادآور شد: قرار است تا پایان سال مالی امسال این عدد به ۳۰ درصد برسد. ما مصمم به کاهش نرخ تورم هستیم.

خاندوزی گفت: دولت برای افزایش درآمد‌های غیرنفتی، وصول مالیات را از طریق مبارزه با فرار‌های مالیاتی افزایش داده و در عین حال مالیات شرکت‌ها را ۵ درصد کاهش داده است.

وزیر اقتصاد گفت: زمانی که کشور با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند قطعا مسئولان بیش از گذشته تلاش می‌کنند و وقت بیشتری را برای خدمت به مردم می‌گذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->